Mads Nørgaard en komplett kollektion som syns

När du är på shopping resa på jakt efter trendriktigt mode i Köpenhamn så är Mads Nørgaard ett av de många showroom som du måste besöka. Mads Nørgaard showroom ligger på det välkända Strøget i Köpenhamn och har kollektioner för alla män, kvinnor och barn. Denna designers kollektioner ligger i toppskiktet av danskt mode och trend tillsammans me andra välkända danskamodeskapare som Brruns Bazar och By Malene Birger. Mads Nørgaard har också blivit ett erkänt internationellt varumärke tack vare sitt enkla och unika sätt att komplettera helt vanlig streetwear och göra det till något alldeles speciellt på ett sätt som bara kan utföras av Mads Nørgaard.

Detta är Mads Nørgaard i Köpenhamn

Mads Nørgaard kan jämföras med mycket till både design och pris, men för att göra det enkelt för ass kan vi säga att Mads Nørgaard är det danska svaret på Filippa K med sina stilrena basplagg med den där perfekta prislappen som gör att din plånbok inte blir ihålig av ett enda köp. Detta är en beskrivning som har ristats in i dessa varumärken som en hällristning från forntiden, och det får vi hoppas är något som kommer att leva kvar oavsett hur stora både Filippa K och Mads Nørgaard kommer att bli i framtiden. Skillnaden mellan dessa modeskapare brukar beskrivas med att Filippa K har varit ett internationellt kändt varumärke under en längre period, men Mads Nørgaard var först med att öppna butik och showroom i Köpenhamn.

Redan 1986 stod den första butiken från Mads Nørgaard öppen på Strøget i Köpenhamn, där de ett par år senare även skapades ett showroom på övre planet. Så tidigt som 1995 skapades den första herrkollektionen för att nästa år tätt följas av en damkollektion. Det som karaktäriserar Mads Nørgards kollektioner är det målmedvetna och kundorienterade sättet att använda den bästa kvaliteten av bomull kombinerat med raka och stilrena snitt, vilket har blivit speciellt uppskattat av den som tillhör den klassiska nordiska skaran inom mode och trend. Med åren har Mads Nørgaard kollektioner utvecklats att nu omfatta även en barnkollektion. Kollektionerna har också gått från att enbart vara basplagg till att innehålla mera vågade designer och nästan lite överdesignade kreationer.

Vad som skiljer Mads Nørgaard från andra designers är att han även har samlat högklassiga modeplagg från olika designers från världens alla hörn i sina butiker, och ser sitt eget varumärke och kreationer som ett perfekt komplement till alla de andra modeskaparnas kläder. Detta gör att ett besök i Mads Nørgaards butik och showroom på Strøget i Köpenhamn blir en perfekt utgångspunkt för alla som är på shoppingresa i Köpenhamn såväl som för de modeintresserade danskarna. Några exempel på varumärken inom högklassigt mode och trend som du finner i Mads Nørgaards butiker är Prada, Duffer, St. George, Fred Perry och Paul Smith för att bara nämna några.

Hur som helst så är Mads Nørgaards butik på Strøget i Köpenhamn något du inte ska missa när du är på shoppingresa för att hitta det senaste inom trend och mode i Köpenhamn, en av Europas mest intressant städer när det gäller trend och design med kvalitet och stil. För att hitta fler butiker som säljer Mads Nørgaard kläder i Köpenhamn så kan du besöka Xtrendo som visar var i Norden man kan köpa olika märkeskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *