Bröllop Köpenhamn

Ert bröllop i Köpenhamn kommer garanterat att bli en upplevelse att minnas, resten av livet!

 

När man planerar ett bröllop är det alltid mycket att tänka på och det upplevs som mycket viktigt att allting ska gå enligt plan. Det är inbjudningskorts som ska designas och beställas, klädsel ska väljas och kanske sys upp och festlokal ska bokas. Alla dessa val är mycket viktiga då detta ska vara en händelse ni ska minnas hela livet. Det allra viktigaste och ofta också första, beslutet man tar när man planerar sitt bröllop är platsen för vigseln och festen.

 

Om ni inte redan har hittat den perfekta platsen i Sverige kan vi rekomendera att kika på utbudet för Bröllop i Köpenhamn. I Köpenhamn finns alla förutsättningar för att erat bröllop ska bli den bästa stunden i ert gemensamma liv. Vi hoppas och tror att om ni väljer att anordna er vigsel och fest i Köpenhamn kommer det att bli er lyckligaste stund och den bästa möjliga starten på resten av era liv.

 

Jämföra med ett bröllop i Göteborg

Om man jämför med att arrangera ett bröllop i Göteborg finns det betydligt fler arrangörer i Köpenhamn eftersom Köpenhamn är så pass mycket större än Göteborg. För er som lever ett stresigt liv med mycket jobb andra åtaganden kan det vara skönt att släppa den extra press som det faktiskt är att arrangera ett bröllop. Tanken med ert bröllop är ju att det ska vara något fint och planeringen och genomförandet ska inte för alltid vara förknippat med stress och press, utan när ni ser tillbaka på er bröllopsdag ska ni med enbart glädje kunna se tillbaka på den första dagen av resten av ert gemensamma liv.

Om ni väljer Köpenhamn som plats för ert bröllop behöver ni inte vara oroliga att ni inte kommer hitta någon arrangör. Det finns mängder av duktiga arrangörer som är vana att ordna vackra bröllop på natursköna platser. En sak ni ska tänka på innan ni förlägger er vigsel till Rådhuset i Köpenhamn är att ha med er Personbevis, Intyg om hindersprövning, Uppgift om namn, adress osv, Vigselintyg i form av ett formulär. Kolla in Sveriges ambassad i Danmark, även om de inte utför själva akten har de massa matnyttig information.

Om du jämför catering i Köpenhamn och catering i Göteborg så är det inte särskilt stor skillnad. Finns mängder av arrangörer och det smartaste är ofast att välja samma företag som arrangerar både bröllopet och cateringen.

När man pratar om bröllop i Köpenhamn är det omöjligt att inte nämna det superklassiska Hotel d’Angleterre. Med sin imponerade 1700-tals byggnad är Hotel d’Angleterre ett ikoniskt landmärke i Köpenhamn. Hotellet har givitvis genomgått ett antal uppfräschningar sen dess, och är nu både klassiskt och modernt! Med sina 90 sviter är Hotel d’Angleterre den perfekta platsen att arrangera ett stort bröllop för hela bekantskretsen!

Givetvis så kan ni tillsammans med deras otroligt kunniga personal planera ert drömbröllop. Om ni känner att Hotellet mitt i Köpenhamn inte är platsen för ert bröllop kan vi även rekomendera www.theweddingcompany.dk. Där hittar du all tänkbar information du kan behöva med allt ifrån hjälp att välja rätt vigselplats och lokal, till florister, fotografer frisörer. Där finner ni även möjligheten att köpa ett antal olika färdigkomponerade bröllopspaket, allt ni behöver göra då är att dyka upp och lova att älska varandra i nöd och lust!

Utforska själva!

Naturligtvis finns det förutom ovan nämnda, massvis av platser, restauranger, hotell, båtar osv. där ni kan arrangera ert bröllop. Ta tillfället i akt och utforska alla möjligheter, kanske springer du på något helt oväntat som känns alldeles rätt för just er! För kom ihåg det, när ni planerar ert bröllop, oavsett om ni gör det i Köpenhamn, Stockholm eller Tokyo är det bara 2 personer ni gör det för, er själva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *