Hotell i Köpenhamn

Alla har olika preferenser vad det gäller hotell. Vissa tittar på pris, andra tittar på läge och vissa tittar på kombinationen av de två. Köpenhamn får ofta höga betyg på listor över städer med bäst nöjesliv men dess hotell har inte alltid nått upp till samma standard. Men på senare tid har hotellen gått upp i standard i Danmarks huvudstad.

Om du inte har något emot att vara borta från stadens centrum så ligger Skovshoved Hotell 7km utanför Köpenhamn. Varför vi rekommenderar detta är för att de har en av de bästa havsutsikterna i Köpenhamn.

Letar du efter något mer modernt hotell? Då är Copenhagen Living något för dig, ett trendigt hotell på en ombyggd pråm förtöjd vid floden i de livliga dynamiska området i Kristanshavn. Copenhagen living ligger nära den alternativa byn Christiania, ett socialt experiment som är oberoende av den danska regeringen. Området skapades på sjuttiotalet och har länge varit känt för att vara ett näste för människor intresserade av droger.

Letar du efter ett lyxhotell i Köpenhamn? Den danska huvudstaden erbjuder en hel del eleganta överklass rum, med utmärkt service och otaliga bekvämligheter. Här är två exempel:

Nummer 1
Hotel D’Angleterre är definitivt det bästa lyxhotellet i Köpenhamn. Detta 300 år gamla eleganta hotellet erbjuder 123 rum och 20 sviter. Hotellet är beläget i centrum av Köpenhamn nära Kungliga slottet, Kungliga teatern och Strøget. Karen Blisen sviten har röstats den mest romantiska sviten i Danmark.

Nummer 2

Hotel Skt Petri är en modernt men ändå bekvämt lyxhotell i Köpenhamn med 268 rum. Mycket service inriktad personal och en prisbelönt frukost. Det finns också ett shoppingpaket med privata conciergetjänster och ett paket som skämmer bort ditt hudsjur.